De la polpa que hem extret de la carabassa hem intentat fer confitura. La recepta és molt senzilla, tot i que el preparat necessita unes quantes hores de cocció.
INGREDIENTS:
- 2 kg de carabassa trossejadaINGREDIENTS:
- 1 kg de sucre integral
- 3 tallades de meló
Només cal que ho mescleu tot i ho fiqueu al foc molt lent durant un munt d'hores, fins que s'hagi begut tot el suc. Amb els fillets i filletes, a l'escola, ho vam preparar i començar a coure; jo m'ho vaig endur a casa i allà es va acabar de confitar.
Després és necessari emplenar els pots de vidre i bullir-los uns 20 minuts al "bany Maria" perquè la melmelada es conservi més temps. Em sembla que el resulat ha estat prou bo.
Després és necessari emplenar els pots de vidre i bullir-los uns 20 minuts al "bany Maria" perquè la melmelada es conservi més temps. Em sembla que el resulat ha estat prou bo.
Just ara, en Marc ha donat a provar a s'avia i sa mami la confitura de carabassa. Ell també ha menjat. Tots la hem trobat boníssima!!! Moltes gràcies.
ResponEliminaLes fotos son una passada. Es com si seguéssim amb vosaltres i ens encanta poder compartir moments tan divertits i entranyables. gràcies per tantes hores de feina dedicades a que ho puguem gaudir!!
A que sí que era bona? Per ser la primera vegada que en feim, es pot dir que ens ha sortit força bé. Jo crec que el secret de tot plegat és fer-ho amb molt d'amor i d'açò en tenim per regalar i vendre.
ResponEliminaNosaltres vam tenir un petit accident: quan anàvem a obrir el pot de confitura per tastar-la, em va relliscar (a mi!!!), va caure i es va rompre el pot. No la vam podem arribar a provar :-((
ResponEliminaPerò no passa res..... Com tenim la recepta, li he promès a n'Ulrika que aquest cap de setmana la farem a ca nostra.
Aquests petits accidents són molt habituals. I com bé dius, Marta, no passa res. La recepta és molt fàcil de fer, només heu de mesclar-ho tot. Açò sí, ha de coure entre sis i vuit hores just al mínim de temperatura. (A la vitroceràmica jo ho tenia al número 2, per si us serveix de pista).
ResponEliminaJo no ho havia provat mai. Els cuinons no són el meu fort i creiem-me si us dic que tot el que fem ho estic aprenent amb els fillets i filletes de la classe. Es tracta d'arriscar-se a veure què passa...
En jhairo i jo vam fer torrades de pa i ell mateix va posar sa confitura de carabassa mmmmmmmmmm que bona que es mama..ay si jhairo m´agrada molt... una vegada mes ..un any mes estic molt contenta de ses coses que feis a escola , de lo molt que en Jhairo xala , lo feliç que está i lo que s´estima a na Assumpta ,sé que lo que més m´estim está amb molt bones mans, que aprenen moltes coses que avui en dia estan oblidades ...una vegada mes gracies Assumpta
ResponEliminaÉs important que els fillets i les filletes es sentin a gust al centre; i així ho procuram tots. Però també és molt important que sentin des de casa aquest respecte per l'escola; que valorin el que fem, que participin a les activitats que proposam, que suggereixin propostes de millora... Sense el vostre suport la nostra tasca de mestres es faria molt difícil. Totes les relacions s'han de cuidar perquè durin i, per anar bé, els esforços no han de ser assimètrics. Gràcies per fer-ho possible.
ResponElimina