diumenge, 17 d’abril del 2011

Quan les famílies entren a l'escola...

Demanam que tanqueu les barreres del pati quan sortiu, però sabeu que les portes de l'escola sempre estan obertes. Així aconseguim que es dilueixi la frontera entre la casa i el centre educatiu i que aquest traspàs d'un entorn a l'altre es faci sense angoixa. Açò ocorre sovint, quan pares i mares o altres familiars participau en activitats que organitza l'escola, o ens acompanyau a alguna sortida o ens mostrau el lloc on feis feina... I és emocionant veure els rostres dels vostres fills, l'orgull amb què us observen quan hi sou presents, les mirades de complicitat i la tranquil·litat de saber que també hi teniu cabuda en aquest important sistema vital on ells creixen i es relacionen.

Durant el curs passat, al voltants de la diada del llibre, us vam convidar perquè vinguéssiu a explicar contes a l'aula. Enguany ens hem avançat i ja hem tingut la sort de poder rebre na Mónica, sa mare d'en Guillem, n'Anna, sa mare d'en Biel C. i na Pilar, sa mare d'en Bosco. La història d'en Tabalet , Binga, una serp de l'Àfrica i La llegenda de Sant Jordi ens han convençut encara més de que els contes són meravellosos i que, compartits amb els qui més estimes, guanyen un valor afegit.
Moltes gràcies!






2 comentaris:

  1. Jo estic molt contenta! A més de veure aquests fiets casi en directe, lo molt que aprenen, lo molt grossos i guapos que tornen,..., també em permet veure a aquestes famílies que també tant bona feina fan, acompanyant als seus fills durant el dia a dia a l'escola. Quina sort!

    ResponElimina
  2. Tonia que ets tu??? tanta il.lusió de retrobar-te.Esper que les coses et vagin molt i molt bé un petonet

    ResponElimina