Ja sabeu que les delícies que vau menjar el capvespre de "portes obertes" les vàrem fer noltros. Es tractava d'un tronc de xocolati i llet condensada cuita. És molt fàcil de fer.
Aquí en teniu la recepta:
- Galletes "Maria"
- Crema de cacao.
- Llet condensada cuita ( o "dulce de leche")
- Un poc de llet tèbia.
Heu d'anar untant el xocolati o la llet condensada en les galletes i mullar-les en la llet tèbia. Anau alternant les galletes dels dos colors i anau formant una espècie de tronc. Com que les galletes estan humides i empastifades s'enganxen amb facilitat. Un cop fet el tronc (tan llarg com vulgueu), el podeu tapar amb nata o crema. Deixeu-lo a la nevera perquè refredi. Al cap d'unes quantes hores tallau-lo en llesques transversals. Menjau-lo amb alegria i en companyia. D'aquesta manera serà més bo encara.
Mmmm!! quina pinta!!
ResponEliminaSegur que vareu fer colque llepada de dits!jajaja
Tonia, et puc assegurar que estava boníssim. Jo sí que em vaig llepar els dits !
ResponElimina