divendres, 25 de febrer del 2011

Tronc de galletes, xocolati i llet condensada cuita

Ja sabeu que les delícies que vau menjar el capvespre de "portes obertes" les vàrem fer noltros. Es tractava d'un tronc de xocolati i llet condensada cuita. És molt fàcil de fer.




Aquí en teniu la recepta
:
  • Galletes "Maria"
  • Crema de cacao.
  • Llet condensada cuita ( o "dulce de leche")
  • Un poc de llet tèbia.
Heu d'anar untant el xocolati o la llet condensada en les galletes i mullar-les en la llet tèbia. Anau alternant les galletes dels dos colors i anau formant una espècie de tronc. Com que les galletes estan humides i empastifades s'enganxen amb facilitat. Un cop fet el tronc (tan llarg com vulgueu), el podeu tapar amb nata o crema. Deixeu-lo a la nevera perquè refredi. Al cap d'unes quantes hores tallau-lo en llesques transversals. Menjau-lo amb alegria i en companyia. D'aquesta manera serà més bo encara.

2 comentaris:

  1. Mmmm!! quina pinta!!
    Segur que vareu fer colque llepada de dits!jajaja

    ResponElimina
  2. Tonia, et puc assegurar que estava boníssim. Jo sí que em vaig llepar els dits !

    ResponElimina